Om HOG Badminton

 
I HOG Badminton har vi plads til alle, og der er fokus på det sociale, så alle spillere får en god oplevelse. Vi har tilbud til spillere på alle niveauer, såvel begyndere som øvede, og har fokus på, at alle skal sportsligt udfordres.

 

Ungdom

For ungdomsspiller har vi følgende hold:

· MINIton er badminton og leg for de 4-7 årige sammen med en voksen.

· U9+U11 er for spillere i alderen 7-10 år pr. 31/12, og træner sædvanligvis en gang ugentlig.

· U13+U15/U17 er for spillere i alderen fra 11 til 16 år pr. 31/12 (Går i 5., 6., 7., 8., 9. eller 10. klasse).

· Talent er for de mere ambitiøse spillere, der er blevet inviteret til at deltage i denne træningsgruppe.

 

Senior

For senior har vi følgende hold tilbud:

· Senior 1 er for de ambitiøse spillere i alderen 17+, og vi stiller 4 hold i DBF (Danmarksserien, Kredsserien, Serie 1 og Serie 2)

· Senior 2 er for de spillere, som tidligere har spillet motion eller på konkurrencehold. Senior 2 spiller med i DGI holdturneringen.

· Senior Begynder er et tilbud kun til voksne, på begynder- eller let øvet niveau. Der er fokus på at have det sjovt, få motion og samtidig udvikle sig badmintonmæssigt, og træningen vil typisk indeholde teknisk fokus, småspil og kampe.

· Senior Motion er for motionister, der selv medbringer bolde og spiller enten med faste makkere eller efter aftale med de øvrige fremmødte.

· Motion Senior+ (formiddag) er et hold er for pensionister og efterlønnere, der ikke arbejder mere og kan træne onsdag kl. 09.30 til 11.30.

HOG badminton    |    Ådalsvej 94    |    8382 Hinnerup     |    Tlf. 86985530